Till toppen

Möt vår CoreBETA trainee Lovisa

Vem är jag?

Mitt namn är Lovisa Westerlund, jag kommer från Umeå och går just nu CoreChange traineeprogram i Stockholm, inriktat på business solution. I våras tog jag civilingenjörsexamen i industriell ekonomi, där jag specialiserat mig inom logistik och optimering.

Som person är jag glad och positiv, tycker om att träna, shoppa, bada i havet och styra upp bruncher med familj och vänner. Jag har precis flyttat ned till Stockholm och bor för tillfället med en tjej från min klass som jag även bodde med under min utbytestermin i Kalifornien. Planen är att bo tillsammans i ett år tills vi båda är redo att köpa något, vilket är perfekt då min pojkvän har ett år kvar på sin snickarutbildning i Umeå.

 

Hur hamnade jag på CoreChange?

När det var tid för att söka jobb hade jag ännu inte hört talas som CoreChange. Dessutom hade jag inga planer på att bli konsult utan var mer inställd på en linjeroll. I en diskussion med en klasskompis insåg jag dock att konsultyrket passar mig bättre i och med att jag är en person som drivs av att få träffa nya människor och ständigt få utvecklas och lära mig nya saker.

Att gå ett traineeprogram kändes som en bra väg från stundentlivet till arbetslivet och via traineeguiden hittade jag CoreChange som fångade min uppmärksamhet via sin annorlunda hemsida och Instagram. Det verkade som en härlig plats att jobba på, vilket jag även tycker har bekräftats under mina första veckor på företaget.

 

Vad är mina förväntningar?

Mina förväntningar på året som trainee hos CoreChange är att få träffa massor av nya människor, lära mig mycket nytt, utvecklas både personligen och som konsult och framförallt att ha väldigt kul tillsammans med alla nya kollegor.

 

Om ni har frågor får ni gärna kontakta mig via LinkedIn eller mail.

Ha en fin vecka!

 

/ Lovisa

lovisa.westerlund@corechange.se