Till toppen

Möt vår CoreBETA trainee Gustav

Hej! Mitt namn är Gustav Nordkvist, är 26 år gammal och är en av oss tre traineer som nyligen påbörjat en spännande resa här på CoreChange. Min traineeinriktning är management, vilket också är det affärsområde jag tillhör.

 

Hur hamnade jag på CoreChange? 

Under en intensiv jobbsökningsprocess som följer sig naturligt efter 5 års studier, lyckades CoreChange fånga mitt intresse. Jag minns att jag där och då tilltalades av att CoreChange som på ett kreativt sätt stack ut bland mängden konsultbolag genom att det fanns en smart kombination av lekfullhet och professionalism. Jag fastnade dessutom för traineeprogrammets upplägg med möjligheten att varva konsultuppdrag med kurser och utbildningar, och samtidigt få bra stöd och support internt i början av konsultkarriären.

I närmare kontakt med CoreChange fick jag också uppfattningen att bolaget har en väldigt trevlig och familjär företagskultur med bra värderingar – en uppfattning som jag nu efter ett par veckor på CoreChange verkligen kan intyga. Jag är därför idag väldigt glad av att ha blivit en del av CoreChange och bolagets framtida resa!

 


Vem är jag?

Backar vi bandet en smula är jag född och uppvuxen i Sundsvall, men har under de senaste 5 åren spenderat min tid i Linköping där jag nu i våras tog en civilingenjörsexamen i maskinteknik med inriktning logistik. Med en examen i bagaget och med massor av härliga minnen och nya vänner från studieåren, är jag numera nyinflyttad i Stockholm tillsammans med min flickvän.

Till vardags är jag en person som gillar att träna mycket. Fotboll och innebandy i unga år har idag bytts ut mot gymträning och löpning, där siktet just nu är inställt på att genomföra en svensk klassiker nästa år. Att spela gitarr, umgås med nära vänner och familj, resa och upptäcka nya länder är fler saker som ligger högt på min intresselista.

 

Vad är mina förväntningar?

Jag ser fram emot en mycket spännande och utvecklande tid som trainee på CoreChange. Att få utvecklas tillsammans med härliga kollegor och vara ute på kunduppdrag är något jag tycker ska bli oerhört kul. Med de förutsättningarna är jag övertygad om att jag på bästa sätt kan växa in i yrkesrollen som konsult och samtidigt utvecklas på ett personligt plan.

 

Det ska bli kul att få dela med mig av mina upplevelser samt hur livet som trainee på CoreChange ser ut.

Vi ses framöver här på bloggen – Stay tuned!

 

/Gustav