Till toppen

Lovisa blickar tillbaka på tiden efter traineeprogrammet

Nu har det gått över ett år sedan vi avslutade traineeprogrammet, vilket gjordes i samband med en fantastisk sommarfest utomhus i toppenväder (då bilden är tagen). I mitt första inlägg på traineebloggen skrev jag att mina förväntningar var att få träffa massor av nya människor, lära mig mycket nytt, utvecklas både personligen och som konsult, och framför allt att ha väldigt kul tillsammans med alla nya kollegor.

 

Mina två första år in i arbetslivet har verkligen levt upp till förväntningarna, och det har jag framför allt människorna runtom mig att tacka för. När jag blickar tillbaka inser jag också hur mycket jag hunnit med. Jag har certifierat mig i SAP Ariba Snap och SAP Fieldglass. Jag har hunnit byta till nytt spännande uppdrag två gånger, där jag lärt mig mycket nytt och träffat många nya fantastiska personer. Jag har även hunnit gå på många AWs, tränat tillsammans med kollegor, varit med på filminspelning, samt fått vara med och planera höstkonferens – kul!

 

Business Solution Stockholm och Göteborg träffades i Kosta för att lära känna varandra bättre – både personligen och jobbmässigt. Vi fick också lära oss mer om Fiori appar och ha väldigt kul tillsammans. Utöver själva konfererandet hann vi med både glasblåsning, spa, kräftfiske och kräftskiva.

 

Nu när jag har jobbat ett tag har kurserna vi fick genom traineeprogrammet visat sig vara mycket relevanta och till god hjälp väl ute i projekt. Särskilt Excel och Workshop. Det jag har uppskattat mest med traineeprogrammet, förutom möjligheten att få kickstarta min karriär, är mentorskapet och gemenskapen. Det är väldigt värdefullt att alltid veta till vem man kan vända sig med sina frågor eller när man snabbt behöver boosta sin kunskap inom ett specifikt område.

 

Jag ville gå ett traineeprogram efter mina avslutade universitetsstudier och jag är otroligt glad och tacksam över möjligheten att ha fått göra det hos CoreChange. Så, in och sök när ansökan till vårt traineeprogram för 2022 öppnar. Hoppas vi ses!

 

Om ni har frågor får ni gärna kontakta mig via LinkedIn eller mail.

/ Lovisa

lovisa.westerlund@corechange.se