Till toppen

Intervju med Kristofer Fanger, E-handelskonsult på CoreChange

Kristofer berättar om sin första tid som konsult på CoreChange

Hur länge har du jobbat på CoreChange och vad gör du just nu?

Jag har varit på CoreChange i ungefär 1,5 år och kan konstatera att jag redan varit med om en hel del kul!

Alldeles nyss avslutade jag ett kunduppdrag på ett modeföretag som säljer kläder online och i butik. Där var jag projektledare för implementationen av deras nya e-handelsplattform, som vi gick live med i dagarna. Utöver projektplanering, styrning och testledning, så koordinerade jag flera olika leverantörers arbete och samarbete inom design/UX, webbutveckling och integration med affärssystem.

Jag har även hunnit med att vara IT-projektledare och Produktägare inom online payments och web redesign (internationellt företag inom resebranschen), samt projektledare för framtagande av en e-handelstratei och efterföljande roll som interim e-commerce manager (modebranschen).

Internt på CoreChange har jag personalansvar för ett antal härliga kollegor inom vårt affärsområde E-commerce, så en del av min tid går åt till att coacha dem och se till att de trivs på CoreChange och ute i uppdragen.

Hur skulle du kort beskriva dig själv?

Ödmjuk och genuint intresserad av andra människor.

Var har du arbetat innan CoreChange?

Innan CoreChange var jag Marknadschef & IT-chef på kvdpro.com (onlineauktioner). Dessförinnan var jag E-commerce manager på Miljonlotteriet (digitala spel) och innan det Marknads- & Försäljningsansvarig på internetmedicin.se. Tidigare i min karriär har jag jobbat på reklambyrå och med marknadsundersökningar. Jag har även ägt och drivit ett eget e-handelsföretag.

Vad hade du för förväntningar på CoreChange när du började och har dessa uppfyllts?

Det jag förväntade mig har verkligen uppfyllts – ha kul på jobbet, träffa trevliga kollegor, få spännande uppdrag och bra möjligheter till utveckling!

Varför tycker du att andra ska söka sig till CoreChange?

Ha kul på jobbet, träffa trevliga kollegor, få spännande uppdrag och bra möjligheter till utveckling! 😊

Vad gör du helst när du inte arbetar?

När jag inte arbetar eller hänger med min familj så kör jag gärna ett par långpass löpning varje vecka. Och som gammal racketsportare har jag nyligen upptäckt den underbara sporten padel!

Vill du veta mer?

Kontakta Kristofer, på +(46) 76 106 95 55, och boka gärna in en träff!