Till toppen

Mårten Henriksson

Efter snart 15 år som konsult och 20 år i IT-branschen har jag fyllt på ryggsäcken med en mängd olika erfarenheter som jag har glädje av varje dag i mitt jobb.

Som konsult så trivs jag bäst i rollen som projektledare i olika typer av projekt som handlar om digitalisering av verksamheten. Jag vill gärna komma in och lära känna ett företags kultur, processer och arbetssätt för att på bästa sätt kunna komma fram till en bra lösning.

En drivkraft jag har är att få vara med och se effekten av hur digitaliseringen i ett företag skapar konkurrenskraft, nya affärsmöjligheter och effektivare processer och arbetssätt.

I rollen som ledare har jag under alla mina år jobbat utefter idén att individen blir starkare med eget ansvar. Jag kan stötta, coacha och pusha, men individen måste själv ta ansvar och våga vilja. Detta har skapat starka team med god sammanhållning och långa relationer.

Personligen så är jag driven, konstruktiv och omtänksam. Batterierna laddar jag gärna på en resa ut i världen eller ute i skogen med en promenad, svampplockning, jakt eller fiske.