Till toppen

Marie Almlöf

Logiken tar dig från A till B. Fantasin kan leda dig vart som helst.

Jag får energi och motivation av att vistas i miljöer där det händer saker och där människor med olika bakgrund och kompetens interagerar med varandra för att nå gemensamma mål. Jag har en drivkraft och vilja att utvecklas och ständigt förbättras, något som alltid avspeglats i mina roller som projektledare, affärsanalytiker, affärs- och verksamhetskonsult, och försöker alltid sätta mig in i kundens perspektiv för att leverera så bra resultat som möjligt.

Det är viktigt att hålla sig ajour med vad som händer i omvärlden och ständigt tänka ständiga förbättringar men vi får inte glömma den viktiga aspekten av EQ – omtänksamhet av varandra och skapa glädje där vi befinner oss tar oss långt i alla sammanhang!

Lejonet, trädet och katten är några gestalter som är en del av mitt liv sen 20 år tillbaka. De ryms inom yoga-sfären och är ett suveränt komplement till den fysiska aktiviteten som alltid funnits med sen barnsben. Övrig fritid spenderar jag gärna med min familj och vänner med skrattet alltid nära till hands, äta choklad medans jag surfar på auktionssajter för att hitta schyssta antika komplement till modern inredning.