Till toppen

Louise Oltander Renvall

Into the fray

Problemlösning!

Visst är det ett härligt ord? När jag möter ett problem så ser jag en utmaning – hur övervinner jag den? Precis som Mora träsk sjunger, så finns det alltid en väg framåt när vi kommer till berget – runt, över, eller igenom berget. Det spelar ingen roll, det viktiga är att vi når fram till målet. Min filosofi är; Fråga- vad är det värsta som kan hända? Pröva- vad är det värsta som kan hända?, Våga- vad är det värsta som kan hända? Det är viktigt att göra en bra grundplan och målformulering men sen ska det också hända något. Det är då jag tycker det blir spännande, när jag driver projektet framåt och känner fartvinden i håret. När projektgruppen får upp tempot och vi skapar ett flow trivs, motiveras och rent ut sagt älskar jag mitt jobb!

”Professionellt roligt” – jag är övertygad om att alla människor gör bättre ifrån sig om de har kul. Roligt på jobbet är något jag alltid försöker skapa. Det, om något, ger en effektivitetsökning och dessutom är humor något som kan övervinna de flesta hinder.

Med drygt 10 års erfarenhet av ledande roller i komplexa projekt, med fokus på change management, system och processförbättring har jag redskap för att styra projekt i mål med goda resultat. Att arbeta i gränslandet mellan business och IT är en position som är spännande och kräver både en strukturell ådra men också en stor portion kreativitet. Vi kan inte stanna vid foten av berget utan måste förstå hur vi kan ta oss över, antingen klättra eller bygga skylift. Vi måste bara förstå att vi kan bygga en skylift.

När jag inte löser problem och har kul på jobbet är jag fascinerad av gamla möbler och att göra fynd på auktionssajter, dessutom har jag en fin familj som ger mig balans i livet.