Till toppen

Johan Schönberg

I rollen som konsult så finner man mig ofta i nya utmanande situationer där ens erfarenheter och förmåga sätts på prov. Det är det som gör jobbet som konsult så otroligt spännande tycker jag.

Att få vara en del av våra kunders förändringsresor, se utvecklingen mot megatrender som tex Internet of Things, Artificiell Intelligence eller Machine Learning på nära håll och inte bara få höra om det i nyhetsbruset är fantastiskt.

Jag har under de senaste åren främst jobbat i uppdrag inom retail och telecom där jag både test- och projektlett. Jag har fått chansen att leda högprioriterade projekt inom flera områden såsom GDPR, web, inköp, förstudier mm.

I rollen som ledare tycker jag att det är viktigt att, förutom att leda i rätt riktning såklart, teamet kommer samman på ett bra sätt. Det är viktigt att alla i teamet känner sig trygga och kan vara transparenta med varandra. När man når ett tydligt mål med ett tight team, då trivs jag som bäst på jobbet!

Om jag skulle beskriva mig själv personligen med bara några ord så är det nyfiken, påhittig och driven. Mina större bestående intressen är mat & dryck, tv-serier, frisbeegolf och utförsåkning.