Till toppen

Emma Wigmo

No one can make you feel inferior without your consent.

– Eleanor Roosevelt

Jag drivs av att få arbeta i team där man kan bolla idéer, lyfta upp perspektiv på saker och ting och ha en dialog kring det man arbetar med. Ett bra samarbete är verkligen en nyckelfaktor för att generera de bästa resultaten och lösningarna som tar oss framåt. Jag har en nyförälskelse när det kommer till att arbeta agilt. Där strävar jag efter att få stötta och lyfta team samt inspirera och guida andra i min omgivning i de agila principerna och tankesätten.

 

Förändringar pågår ständigt och är det något jag alltid har med mig är det att vara ödmjuk i förändringen och framförallt för människan i den. Vi vill dra nytta av den och vara proaktiva och ska akta oss för att hamna i ett läge där saker sker utanför och utan möjlighet att påverka.

 

När jag inte arbetar spenderar jag mycket tid med familj och vänner. Jag är social, glad och nyfiken men kan lika gärna ge mig iväg på egen hand bara för att strosa runt på stan och titta på människor och dricka kaffe såklart! Utöver gymträningen så upptar även landsvägscyklingen en del fritid och det är ett fantastiskt sätt att upptäcka natur och nya områden.