Till toppen

CoreChange blir partner med Litium

CoreChange blev nyligen partner med Litium. Litium är nordens ledande plattformsleverantör för e-handel, produktmarknadsföring (PIM), CMS (Content Management System), OMS (Order Management System) och inspiration online. Det ger dig enkelhet i all hantering som rör din digitala handel. Du väljer förstås själv fritt om du vill utnyttja hela Litiums plattform eller bara enstaka delar av den.

Med Litium Accelerator, Litiums out-of-the-box-lösning, ger dig en nästan färdig nätbutik med allt du behöver. Du kommer snabbt ut på marknaden, minskar dina startkostnader och får en webbplats byggd på kunskaper och best practice från de främsta i din bransch. Här hittar du direkt alla funktioner du behöver för att sälja på nätet: kassa, sök, filtrering, navigation, med mera.

Litium är anpassat både för B2C och B2B. Några exempel på B2C-kunder är Jollyroom, Lindex, Nordicfeel och Casall. Exempel på B2B-kunder är Bevego, Tingstad, Postnord – Strålfors och Luna. 90% av alla B2B-affärer börjar på nätet. Med en integrerad webbutik, anpassad för kvalificerad försäljning till företag, ökar dina chanser till mer affärer och starkare kundrelationer.

Litium går lätt att integrera med uppströms affärssystem såsom SAP. Typiska flöden för att integrera med affärssystem inkluderar lager, orderhantering, priser och returer. Läs mer om CoreChange expertis inom SAP: https://corechange.se/vad-vi-gor/sap/

Steg 1 för en Litiumimplementation är att genomföra en så kallad Best Practice Workshop. Då går man tillsammans igenom ett antal frågor som avgör vilka anpassningar som behövs och därmed hur fort ett projekt skulle kunna genomföras.

CoreChange konsulter är certifierade och har stor förståelse för Litium och kan hjälpa er att starta upp eller genomföra ert Litium-projekt oavsett hur långt på resan ni kommit. CoreChanges unika kompetens inom både ERP (affärssystem) och Litiums ehandelsplattform gör att vi kan ta ägarskapet ”end to end”. Du som kund får en möjlighet att ha en ansvarig leverantör för stora delar av ditt systemlanskap och på så sätt kan din TCO (cost of ownership) reduceras markant. Med CoreChanges kompetens kan vi också analysera din affär för att på effektivaste sättet addera tredjepartlösningar (paketerad funktionalitet i add-ons) till etablerade produkter för att öka lönsamheten och kundnöjdheten i ditt företag.

Hör av er till CoreChange för mer information.