Till toppen

Åsa Blennerud

En hanterad bugg är en utebliven incident!

Mitt bidrag inom IT-världen är att kvalitetssäkra IT-leveranser med väl genomförda testinsatser. I uppdrag som Test Manager och operativ testledare kämpar jag för att få ett tydligt mandat för test och kvalitet. Fokus för testinsatser ska alltid utgå från ett riskperspektiv! Att ha en uppdaterad testplan med tydliga prioriteringar är avgörande för att optimera testarbetet. Min styrka är att inspirera människor i och runt ett testteam och därmed få framdrift och engagemang för projektet.

I uppdrag som Test Manager tar jag ansvar för att sätta strategi och process för testarbetet samt vidareutveckla verktyg som på ett effektivt sätt stödjer både testteam och övriga intressenter inom projekt och förvaltningsorganisationer. Som operativ testledare nyttjar jag mina erfarenheter från tidigare test- och kvalitetsinsatser i verksamhetskritiska projekt.

Min fritid spenderar jag helst med familj och vänner. Vi har en båt och gillar att vara ute på vattnet. Jag älskar att resa och upptäcka nya städer, stränder och tennisbanor.