Till toppen

Arez Mohideen

Corechange Arez Mohideen

Jag trivs bäst i miljöer där det ges utrymme för att driva nya idéer i diversifierade team. Ett gott samarbete är oerhört viktigt för att driva teknikutvecklingen framåt i den riktning samhället utvecklar sig. Med tiden blir vi allt fler på jorden och allt fler åsikter ska tillgodoses. Därmed ställs högre krav på agila och innovativa team som med så få medel som möjligt ska tillfredsställa framtida samhällsbehov.

Ett bra motto att ha med sig är ”det löser sig”. Även om man i stunden inte har svar på alla frågor så finner man alltid en lösning som är ”good enough”. Det handlar bara om att ha lite tålamod, nyfikenhet samt lita på sig själv.

Tidigare har jag jobbat inom fordonsbranschen och haft en rad olika roller. Jag har både jobbat nära produkten inom design samt mer övergripande projektorienterat. Detta har gett mig en bredare förståelse kring produktens livscykel, från idé till produktion.

På fritiden mår jag bäst när jag är aktiv och sätter mycket fokus på löpning. Som hamburgarfanatiker dessutom är det obligatoriskt att nämna något om mat. På en 18-dagarssemester har jag som mest lyckats prova 14 olika hamburgerrestauranger. Det var kul!