Till toppen

Anders Borghäll

Börja med att göra det som är nödvändigt; gör sedan vad som är möjligt; och plötsligt gör du det omöjliga.

Francis of Assisi

För mig får uppgifterna gärna vara komplicerade där struktureringen och navigeringen för att hitta rätt är lika utmanande som det är spännande. Det är viktigt med balansen mellan vad som är möjligt här och nu jämte det som behövs genom långsiktigt hållbara drivkrafter. Att få med sig människan här i denna balans är nyckeln till framgång.

 

Jag har arbetat i 20 år med förändringsengagemang med hög fokus på företagsomvandling – både som konsult och som ansvarig i olika linjeorganisationer. Det har blivit många olika frågeställningar genom åren. Då jag började inom IT och teknik gör det att jag har god insikt i de grunderna när jag i dag diskuterar vägval och arbetar med förändringar hos kunder. Att få andra att se bortom det omedelbara till en morgondag genom att reflektera, facettera, entusiasmera och att driva på för att nå den morgondagen är det bästa jag vet.

 

Trä är något jag älskar och jag bygger gärna även på fritiden – att stå vid svarven gör mig gott. En annan passion är att klättra där jag alltid försöker nå nya höjder.