Till toppen

Amir Heidari

Do something today that your future self will thank you for

Efter femton års arbetserfarenhet har jag insett att jag har växt upp, och spenderat hela min ungdom tillsammans med mitt stora intresse – cybersäkerhet och nätverk. Det går att likna med en barndomsvän där vi delar en ömsesidig kärlek till varandra och tillsammans har kämpat oss igenom många motgångar under årens lopp. Under dessa år har jag jobbat inom informations-, cyber- och nätverkssäkerhet med middle-size och enterprise-projekt som blue team och red team-ledare, DevSecOps-manager, intern CISO, CISO as a service och first line black box pen-testare.

Som person är jag en äkta dreamer, där jag i varje sekund av livet drömmer om något nytt. Jag älskar stora utmaningar, relationer och att våga testa nytt trots riskerna det ibland innebär. Att vara en bra man för min fru och pappa för min son står alltid i första rummet, och det är hos familjen som jag hämtar min kärlek och energi. Att dela andras glädje är den bästa känslan för mig.

Några av mina främsta mål i livet har varit att vara en job-creator och att hjälpa barn med särskilda behov. Detta har gett mig energin och styrkan att bli founder av två cybersäkerhetsföretag i Iran och att därmed organiserat kunna hjälpa barn som lever under svåra och utsatta förhållanden.

Att CoreChange på en kort tid har tagit en fin position på marknaden och att det är den rätta platsen för att presentera nya ideér, gör att jag med säkerhet vågar säga att jag nu hittat min rätta plats. Som cybersäkerhetskonsult och affärsområdeschef kommer jag se till att vi på CoreChange tillsammans ska utveckla Sveriges konfidentialitet, integritet och tillgänglighet!