x

Kulturen är a och o

Jag har simmat i konsultdammen länge. Provat det mesta inom olika branscher och hos olika typer av kunder. För mig är idag dom ”hårda” delarna av mitt arbete sekundärt. För mig är det absolut viktigaste att jag har kul på jobbet och trivs med mina kollegor. Att vi har en atmosfär där alla för plats och får lov att förverkliga sina idéer. Om mitt företags kultur och värderingar inte stödjer det, flyttar jag på mig. Så enkelt är det faktiskt.

Därför jobbar jag på CoreChange. Jag trivs här, jag är viktig och jag har kul. Tror vi vågar vilja lite mera, lite till. Det som gör skillnaden. Du känner vårt engagemang när du möter oss och efter ett tag ser du vår kapacitet. Det skapar ett förtroende oss emellan som vi hoppas är första steget på ett långt samarbete, oavsett om du är en ny medarbetare, en kund eller en ny kompis. Att jag dessutom har roliga och utvecklande uppdrag där jag kan dela med mig av mina erfarenheter, gör mig till en stolt CoreChangare.

Som du förstår brinner jag för kulturfrågor. Därför är jag extra stolt över att vara ”Kulturminister” på CoreChange och ansvarar för att vi som bolag lever som våra Kärnvärden lär. Har du några frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig, Pia Hovberg.